torsdag, oktober 12, 2006

Julie at Café Opera

Så kom dagen då Julia satte sina slitna skor på Café Opera. Innan hade hon och sina kära vänner druckit öl med Petter som de inte sett på länge. De dracks öl, röktes och snackades dynga. Som förr. Vackert. Sedan lämnade Petter oss för att dra vidare och se någon match som tydligen spelades. Jävla Fotboll. Ska förstöra kvällar för vanligt folk.
Nåväl, Café Opera, här kommer vi! Hannah, Freddy och Julia begav sig mot sin destination. De gick, de gick, de rökte, drack sin öl (alltid Kung, billigast: 8.80 kr) gick och gick för att sedan komma fram. De gick in och hängde av sig och satte sig i första bästa rum för att sedan upptäcka att de var nog inte där alla skulle vara. I det rummet de befann sig i satt gamla män och käkade. De var unga flickor som ville dricka. Fel, fel fel! In mot den mer coola delen av det fina stället där alla tre kände sig... vad heter det nu igen? Malplacerad! De beställde en öl (60 kr!) men ju mer klockan blev, ställdet fylldes på, alkoholen flödade så skapades en ganska rolig stämning. Sebbe kom och anslöt sig till gruppen. Freddy var nykter och trött och lämnade gruppen. dansgolvet tog form och vi dansade oss svettiga, gick ut och svalkade oss med en cigg mellan läpparna. Frisk luft är underbart. Sedan bar det av hem till Sebbe med ett stopp på donken. Nyttiga Julia avstog från deras plastiga burgare. High five! Väl hemma hos Sebbe skrattade vi så vi grät till kvarteret Skatan. Sebbe slocknade så Julia stod för att leta upp på mer alkohol för att släcka sin egen men även Hannahs och Sebbes kompis törst. sedan var det natt även för de tre tappra. Så var dagen slut. Dagen då Julia blåste två bimbos på Café Opera på deras drinkar. äckliga brudfan!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha, nu vill jag ju höra storyn om hur du blåste bimbosarna? =0) tell me, tell me, tell me!

dyyyr öl. usch.
jag brukar dricka lucky star på förfesterna, 9:80 - helt okej och fina burkar =0)

haha. är du inte lite motsägelsefull då du säger att ni gick ut för att röka och samtidigt säger att frisk luft är underbar?! ;0P hehe. men jag säger likadant, så! =0)

 
Allmänt bloggar