onsdag, juni 20, 2007

Vissa saker känns så otroligt overkliga. Man tror inte saker kan hända. Uppvaknandet då man inser att man haft fel känns som en smäll på käften. Att jag sedan har en kraftig bakfylla i kroppen hjälper ju inte till direkt.

Nu måste jag hem och försöka att sova i några timmar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej du! kul att du kommer å hänger i mitt hood iaf!! eller som man också kan uttrycka det; weeweeeweewewewe!!!!
men du angående midsommar, finns det lite mer info, typ vart är det..? när tänkte ni börja, finns det nån vits att rumla in vid ett-två..? eller har ni varit igång sedan femtiden då..?
bis später liebchen!

Oh Julie. sa...

linnea: VI kommer att vara hos Naima, i deras hus i Rickomberga. Klart att du kan ramla in vid den tiden även om vi varit igång sedan fem ;) Du kan väl alltid slå en singnal när du anlänt till Uppsala så kan jag ge dig en beskrivning då? Men deras hus ligger inte långt ifrån Hydro-macken som ligger ungefär vid Rackarberget.. Huset ligger ungefär tio minuter (gångavstånd) från där jag bor.. :)
Das is super über kalas!!!

Anonym sa...

gutt! se mot kullen åt väster vid halv två på midsommarnatten så ser du mig komma på vägen. med väsan full av tyska kringlor och snorbillig lidl-vodka åt alla som vill ha såklart :)!! är det nån annan man känner som kommer fresten, verkade som att som så många skulle ut å semestra å så..? och just ja, jag skulle inte kunna få slagga hos dig..? planen är att jag drar till far min i sthlm på morgonen och ids inte ta mig hem till morsan i eriksberg för några timmars sömn...

puss!
..Och fresten, vem är d. som ligger på sjukhus, lät ju allvarligt ju..? vavavavav??

 
Allmänt bloggar