onsdag, mars 25, 2009

Here Today, Gone Tomorrow

Är hemma i Ede nu och sitter och bläddrar mig trött i katalogen med alla möjliga folkhögskolor. Försöker att komma på vad jag behöver och vill göra i min närmsta framtid. Vill jag gå något som är direkt kopplat till det jag vill jobba med sedan? Vill jag skriva? Vill jag gräva mig ner i konst? Eller låter det bara inte helt underbart att ta några distanskurser och bosätta sig i utlandet?

Decision, decision, decision!

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag hatar när man inte vet vad man vill. jag vet fortfarande inte exakt vad jag vill, men jag är en bit på väg och jag är inne på rätt bana. exakt med vad jag vill arbeta sen eller vart är en annan femma. just nu mår jag bra av den trygga studentbubblan.

ge det tid så kommer du på det!
men gör inget bara för att - något du egentligen inte vill. man ska följa känslan och hjärtat - klyschígt va? ;P

Oh Julie. sa...

Hehe, tänker sattsa på det: göra det jag vill och känner för. Sedan har jag ju hela livet på mig att komma på vad jag vill jobba med och börja studera ;)

Kristajna sa...

Go with the flow, Julia! Det har ju du lärt mig! Allt ordnar sig, oftast bättre än vad man själv trott och tänkt ut. Du måste ju inte bestämma att du ska göra EN sak RESTEN av livet. Livet är långt. Gör mycket!

Caroline Hainer sa...

Whoa, vilken snygg blogg!

 
Allmänt bloggar